Over Lovely Stitches

Welkom op de site van Lovely Stitches!

Mijn naam is Henriëtte en woon in het mooie friesland. Mijn passie is creatief bezig zijn met alles wat met stof te maken heeft.

Zo vind ik het leuk om producten te naaien voor babykamers. Hierbij kan je denken aan commodemandje, aankleedkussenhoezen en babydekens. Eigenlijk alles om de babykamer compleet te maken. Ik ben met de opleiding ‘coupeuse’ bezig en heb inmiddels ‘modinette’ behaald. Ik hoop in de toekomst meer diploma’s te behalen.

Naast het naaien heb ik ook een borduurstudio. Zo borduur ik bijvoorbeeld een naam op een badcape, slabbetje of mutsje. Ook bedrijven kunnen bij mij terecht als ze bijvoorbeeld hun logo op hun werkkleding willen hebben.

Kortom bij Lovely Stitches kan je terecht voor unieke handgemaakte en gepersonaliseerde producten.